fbpx

Прентовиќ: Законот за употреба на јазиците е уставен и само ќе го стави во правна рамка нашето реално живеење

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од реплика на пратеничката Татјана Прентовиќ,на продолжението на 15 седница на Собранието на Република Македонија

 

 

 

 

Последни вести