fbpx

Велковски: Укинувањето на Советот за јавни набавки ќе ги намали процедурите кои влијаат на стопанските субјекти

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од репликата на пратеникот Диме Велковски, на продолжението на 19 седница на Собранието на Република Македонија

 

 

 

 

Последни вести