fbpx

Бочварски: Со укинувањето на радиодифузната такса се укинува давачка што беше финансиски товар за домаќинствата

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеникот Благој Бочварски, на продолжението на 12 седница на Собранието на Република Македонија,по однос на 4 точка Предлог на закон за изменување на Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги.

Последни вести