fbpx

Тунтев:Укинувањето на радиодифузната такса ќе обезбеди поефикасно финансирање на јавниот сервис

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеникот Томислав Тунтев, на продолжението на 12 седница на Собранието на Република Македонија,по однос на 4 точка Предлог на закон за изменување на Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги.

Последни вести