fbpx

Димитриевски: Законот за стечајци ќе обебзеди услови за достоен живот за илајдници стечајни работници

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеникот Максим Димитриевски, на продолжението на 12 седница на Собранието на Република Македонија,по однос на 3 точка Предлог на закон за материјално обезбедување на невработените лица поради приватизацијата на претпријатијата со доминантна сопственост на државата.

Последни вести