fbpx

Ковачевски: Со ребалансот се зголемуваат средствата за здравство и социјални трансфери

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеникот Васко Ковачевски на продолжението од 11 седница на Собранието на Република Македонија, по однос на првата точка од дневниот ред предлог за изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2017 година.

 

 

 

Последни вести