fbpx

Димитриевски: Со гласањето против ребалансот на буџетот, ВМРО-ДПМНЕ гласа против помошта за стечајците

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеникот Максим Димитриевски на продолжението од 11 седница на Собранието на Република Македонија, по однос на првата точка од дневниот ред предлог за изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2017 година. 

 

 

 

Последни вести