fbpx

Ременски: Ребалансот на буџетот ја покрива дупката во ПИОМ што ја направи ВМРО-ДПМНЕ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на потпретседателката на СДСМ и пратеничка Фросина Ремнски на продолжението од 11 седница на Собранието на Република Македонија, по однос на првата точка од дневниот ред предлог за изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2017 година.

 

 

 

Последни вести