fbpx

Шахпаска: Ги намалуваме непродуктивните трошења и обезбедуваме средства за минимална плата од 12.000 денари

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеничката Јагода Шахпаска на продолжението од 11 седница на Собранието на Република Македонија, по однос на првата точка од дневниот ред предлог за изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2017 година.

 

 

 

Последни вести