fbpx

Стојчевска: Ребалнсот ги крати непродуктивните трошоци и нереалните проекции

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеничката Мира Стојчевска  на продолжението од 11 седница на Собранието на Република Македонија, по однос на првата точка од дневниот ред предлог за изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2017 година.

 

 

 

Последни вести