fbpx

Велковски: По промената на локалната власт во Град Скопје, ќе започне процесот на ревитализација на СРЦ Сарај

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеникот Диме Велковски на комисијата за финансирање и буџет, по однос на амандманската расправа на предлогот за ребаланс на буџетот за 2017 година. 

 

 

 

Последни вести