fbpx

(Видео) Богоев: Ќе одговарате за криминалот на векот Скопје 2014!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Дел од обраќањето на пратеникот Стефан Богоев во Собранието на Р.Македонија, на седницата на која што на дневен ред се пратенички прашања.
 

– Колку вкупно пари на граѓаните криминално беа потрошени за налудничавиот проект Скопје 2014?  
 
– Дали вие премиере заедно со министерката Канчевска Милевска и Никола Груевски сте подготвени да одговарате и морално, и кривично, и политички за злоупотребата на средства, пари на граѓаните за најкриминалниот проект Скопје 2014? 

 

Последни вести