fbpx

(Видео) Митрески: Ваков штетен Ребаланс нема да поддржиме, задолжувате и идни генерации!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ваков штетен Ребаланс нема да поддржиме! Се стимулираат непродуктивни трошења! Се зголемуваат задолжувањата и јавниот долг! Јавниот долг надмина 50%!, рече пратеникот Јован Митрески во однос на дополнетиот предлог за изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2016 година, на 111 седница на Собранието на Р.Македонија

Последни вести