fbpx

Незаконското задолжување од 450 милиони евра е последната санта мраз во којашто удри вашиот Титаник

Facebook
Twitter
LinkedIn

Издавањето на еврообврзницата го следат многу контроверзии од аспект на тоа дали сте ја почитувале законската процедура за издавање на еврообврзницата. Ребалансот треба да биде повлечен, додека не се расчисти оваа ујдурма со ова незаконско работење, ова незаконско земање кредити надвор од процедура и јакнење на јавниот долг во Република Македонија, рече пратеникот Марјанчо Николов во однос на дополнетиот предлог за изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2016 година, на 111 седница на Собранието на Р.Македонија

Последни вести