fbpx

Се плаши режимот од пркосот на граѓаните и нивната сила

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето нa Оливер Спасовски, генерален секретар на СДСМ, на денешниот протест во Радовиш за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија.

 

 

 

 

 

Последни вести