fbpx

Ги обединуваме сите демократски сили за правда и слобода во Македонија

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на Љупчо Николовски, член на Извршниот одбор на СДСМ, на денешниот протест во Струмица за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија.

 

 

 

 

 

Последни вести