fbpx

(Видео) Богоев: Граѓаните ја покажаа својата надмоќ над сивилото на ВМРО-ДПМНЕ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Иванов е избран на криминални избори. И сега тој истиот избран нелегитимен и фалсификуван начин ги помилува истите тие, кои на таков начин му овозможија да дојде на таа позиција. И со таков криминал и со такви криминални избори му ја дале можноста воопшто и да може да помилува. Ѓорге Иванов со помилувањето стана директен соучесник во сите криминали на власта, рече пратеникот Стефан Богоев во однос на предлогот за покренување постапка за утврдување одговорност на претседателот на Република Македонија

 

Последни вести