fbpx

(Видео) Николов: Да ги поддржиме граѓаните со изгласана оставка на Иванов!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Имаме претседател кој што го изгуби својот авторитет и углед и кај тие 530 илјади гласачи кои што вие велите дека гласале за него. Имаме нарушен меѓународен углед на Република Македонија затоа што најголемите пораки велат: мора да постои држава во која што владее правото. Токму Ѓорге Иванов ја скрати можноста за владеење на правото, рече пратеникот Марјанчо Николов, во однос на предлогот за покренување постапка за утврдување одговорност на претседателот на Република Македонија, на 105-тата седница на Собранието на Р.Македонија

 

 

 

Последни вести