fbpx

Ова шаренило е борба и на младите за нормална држава

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на Рената Јајоска, членка на Извршниот одбор на СДММ, нa денешниот протест во Скопје за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија.

 

Последни вести