fbpx

Корупцијата во власта ја руши државата

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на Лидија Димова, претседателка на Комисијата за европски прашања на СДСМ, нa денешниот протест во Скопје за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија.

 

 

Последни вести