fbpx

(Видео) Пауновски: Да запре луксузирањето и повластувањето на поранешниот премиер Груевски

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сметаме дека ако премиер којшто секогаш кажува е од народот и за народот, дека од народот ја црпи поддршката, ако тој човек работи 24/7 за народот, има ли причина таквиот човек да бара заштита од 10 години со 6 телохранители?, праша пратеникот Стојко Пауновски во однос на предлогот на закон за изменување на Законот за Владата на Република Македонија

 

 

 

Последни вести