fbpx

(Видео) Куновска: 1 милион евра од осиромашените граѓани за 10-годишно обезбедување на уплашениот Груевски

Facebook
Twitter
LinkedIn

Од кого се плаши Никола Груевски? Од Паско Кузман? Од Љубе Бошковски? Се плаши ли од мајката на Тамара? Се плаши ли од сопругот на родилката кои што починаа во гевелиската билница? Се плаши ли од тепаните пратеници на 24 декември? Се плаши ли од изманипулираните професионални војници? Се плаши ли од излажаните стечајци? Се плаши ли од Антонио Лимановски, кој секои избори за ДПМНЕ обезбедува по 5500 гласови, а живее на работ на сиромаштија со своето 9 члено семејство?, праша пратеничката Софија Куновска во однос на предлогот на закон за изменување на Законот за Владата на Република Македонија

 

 

 

Последни вести