fbpx

(Видео) Сугарески: Правите упад во царинскиот систем со воена опрема која не знаеме колку чини

Facebook
Twitter
LinkedIn

Во овој закон кој што го предлагате нема ниту една бројка, а ослободуваме царини и даноци, без разлика што станува збор за вооружување и воена опрема. Ова е класичен упад во системот на царини и давачки во Република Македонија, рече пратеникот Горан Сугарески во однос на предлог на закон за дополнување на Законот за одбрана

 

 

 

Последни вести