fbpx

Обновен транзитниот булевар “Македонија”, Делчево во вредност од над 32 милиони денари, градиме по план

Facebook
Twitter
LinkedIn

Прес конференција, ОО СДСМ Делчево

Обновен транзитниот булевар “Македонија”, Делчево во вредност од над 32 милиони денари, градиме по план

 

 

Последни вести