fbpx

СДСМ Крива Паланка продолжува на средби со граѓаните, слушаме и дејствуваме

Facebook
Twitter
LinkedIn

СДСМ Крива Паланка продолжува на средби со граѓаните, слушаме и дејствуваме.

 

 

Последни вести