fbpx

Доколку Мицкоски нема верба во сопственото раководство нека избере сам

Facebook
Twitter
LinkedIn

Одговор на новинарско прашање, Даниела Николова, пратеничка на СДСМ

Прашање: Мицкоски смета дека лидерската треба да биде тет-а-тет, ваш коментар?

Одговор: Мицкоски е поканет на сериозна средба, многу важна за иднината на државата. Тоа не се приватни средби и ние не сакаме да се мешаме во внатрепартиските односи во ВМРО-ДПМНЕ доколку Мицкоски нема доверба во сопственото раководство. Оставаме на Мицкоски да избере дали ќе дојде сам или со некој од раководството на ВМРО-ДПМНЕ.

Последни вести