fbpx

ДПМНЕ никогаш не носеле одлуки во корист на државата и граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

Одговор на новинарско прашање, Санела Шкријељ, пратеничка

Одговор: Тоа е прашање повеќе за нив не би навлегувале во тоа. Меѓуоа она што сметам е дека секој одговорен и сериозен политички субјект во нашата држава е свесен дека ДПМНЕ никогаш не носеле одлуки во корист на државата и граѓаните, напротив секогаш работеле на штета на граѓаните. Единствена цел на ДПМНЕ секогаш била да ја држат државата заробена, изолирана наспроти европската агенда којашто секој политички субјект во државата ја поддржува.

Последни вести