fbpx

Груевски и ВМРО-ДПМНЕ бегаат од регуларни избори и затоа отвораат затворени теми

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Никола Груевски и ВМРО-ДПМНЕ бегаат од фер и регуларни избори!

Затоа на шверцерски начин ги донесоа законите за внатрешни работи и за полиција и отвораат теми што се затворени.

Министерот за внатрешни работи мора да има полни ингеренции како и сите други министри согласно Законот за Влада и постигнатиот Договор во Пржино.

Неопходно е Законот за внатрешни работи и Законот за полиција да бидат вратени во првобитната состојба.

Груевски и ВМРО-ДПМНЕ се навикнале на криминални избори. Но такви избори повеќе нема да има.

Скопје, 18.07.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести