fbpx

Навредите кон граѓаните и фото-монтажите на медиумските курири нема да го спасат Никола Груевски од одговорност

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Медиумските курири продолжуваат да шират невистини и тераат пропаганда платена со пари на граѓаните.

Стравот на Никола Груевски од вистината и враќањето на правдата медиумските курири се обидуваат да го покријат со навреди кон граѓаните кои протестираат, со скандалозни фото-монтажи, споредувајќи ги граѓаните кои се борат за слобода со терористички организации.

Ништо нема да му помогне на Никола Груевски, најмалку лагите, монтажите и измислиците на медиумските курири.

Граѓаните од цела држава, без разлика на политичка, верска или национална припадност се на нозе, на улиците во градовите ширум Македонија.

СДСМ е столбот на слободна и демократска Македонија.

СДСМ на чело со Зоран Заев ја започна борбата за Македонија храбро, решително и во интерес на сите нејзини граѓани.

Денес, без разлика на политичка, национална или верска припадност, граѓаните на Македонија се на нозе, во име на демократијата и слободата, за враќање на правдата.

Сите граѓани на Македонија заедно се носителите на промените за подобра и сигурна иднина.

Уште еднаш се потврди дека во медимскиот мрак на Никола Груевски, платен со пари на граѓаните, нема место за вистината.

“Курир”, “Република” и “Радио слободна Македонија” се трите главни провладини мегафони, коишто за три години оствариле приходи од 3 милиони евра.

Затоа овие медиуми го бранат криминалoт на Никола Груевски и ВМРО-ДПМНЕ.

На Македонија и се неопходни демократски промени коишто ќе се случат на слободни, фер и регуларни избори, со прочистен избирачки список, реформи во медиумите и одвојување на партијата од државата.

Скопје, 10.05.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести