fbpx

Одбележување на 113 години од смртта на македонскиот револуционер Гоце Делчев

Facebook
Twitter
LinkedIn

По повод одбележувањето на 113 годишнината од смртта на македонскиот револуционер Гоце Делчев, партиска делегација на СДСМ, во состав: Максим Димитриевски, член на Извршниот одбор на СДСМ, Татјана Прентовиќ, членка на Извршниот одбор на СДСМ, Цветанка Ласкова, претседателка на Форумот на жени на СДСМ, оддаде признание и почит на великанот на македонската борба за слобода, самостојност и државност.

 

 

 

Последни вести