fbpx

20 милиони евра не го спасуваат Груевски

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Груевски истурил 20 милиони евра народни пари за да ги лаже граѓаните преку неговите медиуми кадешто тој е главниот и одговорен уредник, дека меѓудругото Македонија е земја рај за водење бизнис.

ВМРО-ДПМНЕ и Груевски даваат милиони евра народни пари како државна помош на компании што ќе дојдат во Македонија, ќе ги земат парите и ќе си заминат. А за тие пари да отидат на сметките на виртуелните странски инвестиции, Ставрески и Груевски ги задолжуваат граѓаните.

Невидена сиромаштија, презадолжена земја, затворени 10 000 домашни фирми, луѓе без работа, иселени млади луѓе, тоа се економските резултати на политиките што ги спроведува Груевски.

 

Скопје, 05.02.2016
ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

 

Последни вести