По повод Денот на Републиката, делегација на СДСМ положи цвеќе и оддаде почит на повеќе локации низ Скопје

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Почитувани,

По повод големиот празник 2ри август – Денот на Републиката, делегација на СДСМ во состав Коста Петров, потпретседател на СДСМ и Марија Георгиевска претседателка на ОО СДСМ Карпош, денеска положи цвеќе и оддаде почит на спомеиникот на АСНОМ во Паркот Жена Борец, споменикот на Никола Карев пред Собранието на Република Северна Македонија, споменикот на Методија Андонов Ченто како и пред споменикот на Слободата „Сила, слава и победа“ на скопско Кале.