Потпретседателот Спасовски со граѓаните на Средорек, се грижиме за сите граѓани подеднакво

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

Денеска, потпретседателот на СДСМ, Оливер Спасовски, ги посети граѓаните во населбата Средорек, Општина Куманово.

За време на посетата Спасовски се увери во остварениот напредок во урбанизацијата на оваа населба. По повеќе од еден век запоставеност, граѓаните на оваа населба во Куманово добиваат комунална инфраструктура, а градежната офанзива опфаќа канализациона мрежа во Средорек, како и асфалтирање на улиците.

СДСМ е со граѓаните. Продолжуваме со градење на општество еднакво за сите, преку намалување на социјалните разлики и воспоставување европски вредности.