Дали Мицкоски одработува за криминалци? Очекуваме официјални информации од надлежните институции

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Реакција на прес-конференција на Христијан Мицкоски

Дали Христијан Мицкоски намерно пласираше информации во јавноста за да се саботира голема полициска акција на нашите институции, МВР и меѓународни органи со помош на нашите стратешки партнери, саботажа која не успеа?

Очекуваме официјални информации од надлежните институции кои треба да покажат дали Христијан Мицкоски одработува за криминалци.