fbpx

Делегација на СДСМ оддаде почит во Смилево по повод Денот на Републиката

Facebook
Twitter
LinkedIn

Делегација на СДСМ оддаде почит во Смилево по повод Денот на Републиката

По повод големиот празник 2ри август – Денот на Републиката, во Смилево, делегација на СДСМ предводена од Васко Ковачевски, член на извршен одбор на СДСМ, придружен од Ана Трифуновска, член на ИО на СДММ, Зорица Петрушевска од Форумот на жени на СДСМ – Демир Хисар и Менде Граматковски од ОО СДСМ Битола, положија свежо цвеќе и оддадоа почит пред пред спомен гробот на Даме Груев во село Смилево.

Последни вести