fbpx

Политичкиот пироман Мицкоски седи на страна, саботира, одмага и се обидува да профитира од пожарите

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Политичкиот пироман Христијан Мицкоски, без трошка совест и елементарно чувство за одговорност и морал седи на страна, саботира, одмага и се обидува да профитира од пожарите.

На идентичен начин Мицкоски се однесуваше и за време на ковид пандемијата. Се обидуваше да ги манипулира граѓаните со конструкции, лажни обвинувања и измислици дека јавното здравство нема тестови, лекови, дека нема знаење да се справи со корона кризата.

Сега повторно Мицкоски ги омаловажува напорите на институциите да се справуваат со пожарите и со лажни и неосновани обвинувања се обидува да сее страв.

Не постои друга политичка партија која толку силно ги мрази сопствените граѓани само затоа што не ја добива нивната доверба.

Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ ги изгубија парламентарните избори токму заради ваквото некрофилско однесување, а граѓаните ќе ги казнат и на локалните избори.

Последни вести