fbpx

Централниот караван „Најдоброто за мојата општина“ денеска е во Кочани

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Претседателот Зоран Заев ќе биде меѓу граѓаните на Општините Чешиново -Облешево и Зрновци, а вечерва ќе учествува на граѓанска трибина и промоција на кандидатот за градоначалник и кандидатите за советници на Општина Кочани кај трговскиот центар – Кочани со почеток во 20:00 часот, каде ќе има и свое обраќање.

Вториот караван ќе биде во Општина Арачиново, каде потпретседателот на СДСМ Оливер Спасовски ќе се обрати на граѓанска трибина со почеток во 18:00 часот на локацијата пред нова општина во Арачиново.

Го покануваме вашиот медиум да ги проследи настани, придржувајќи се до ковид протоколите за заштита од коронавирусот.

Последни вести