fbpx

Миликије Халими: Во 4 години, сработив повеќе од сите мажи заедно во претходните 20 години, затоа гласаме за Најдоброто!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Миликије Халими, актуелната градоначалничка и кандидатка за уште еден мандат во општина Арачиново на денешната граѓанска трибина “Најдоброто за нашата општина” истакна декаи во време на пандемија сработила повеќе од сите мажи во претходните 20 години, и дека го заслужува гласот на арачиновци.

“Работевме напорно, иако бевме во пандемија! Вие сте сведоци како беше Арачиново пред 4 години, и како е сега!

Споредбата е како ден и ноќ!

Другите пред нас, ја злоупотребувале локалната власт.

Што направивме НИЕ? Ја отстранивме дивната депонија од Арачиново, ја завршивме примарната канализација, вредна над 98 милиони евра, ја изградивме општинската зграда, најмодерното што може да биде, асфалтиравме многу улици” – рече Миликије.

Таа додаде дека имаат одлична програма и за наредните четири години и одличен тим со кандидати за советници кои ќе ја реализираат истата.

На самиот крај Миликије ги повика своите сограѓаните да го заокружат бројот 9, бројот на надеж, бројот на гордоста, бројот што ќе ѝ даде можност да продолжи уште посилно да работи за Арачиново.

Последни вести