fbpx

Со СДСМ имаме слободни, фер и демократски избори, конструкциите на ВМРО-ДПМНЕ се без ниту еден доказ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност-реакција на прес-конференцијата на Драган Ковачки од ВМРО-ДПМНЕ

Граѓаните многу добро знаат само со СДСМ имаме слободни, фер и демократски избори.

Изборните нерегуларности се одлика на режимот на ВМРО-ДПМНЕ кога ја злоупотребуваше полицијата за да заплашува, малтретира и уценува граѓани, а МВР беше претворено во ВМРО-МВРО.

Тоа време заврши.

Ги отфрламе сите обиди за манипулации на ВМРО-ДПМНЕ кои очигледно се без ниту еден доказ.

Граѓаните на 31 октомври масовно ќе излезат на гласање и со демократски методи ќе спречат враќање на режимот и злоупотреба на институциите во партиски цели.

Последни вести