fbpx

Стравот си го прави своето, Мицкоски го прати Наум Стоилковски да попречува изјава за криминал на ВМРО-ДПМНЕ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Голем е стравот кај Христијан Мицкоски од тоа што сиот криминал на ВМРО-ДПМНЕ излезе на површина преку признанија на поранешни високи партиски функционери.

Затоа Мицкоски денеска го прати Наум Стоилковски за да попречува изјава за криминал на неговата партија.

ВМРО-ДПМНЕ се уште е режимска партија, но Мицкоски и сите во раководството на партијата треба да знаат дека заврши времето кога на сила ги замолчуваа оние кои ја зборуваат вистината.

Мицкоски и раководството на ВМРО-ДПМНЕ да поднесат оставки и да се повлечат од политиката, наместо да се обидуваат да ја попречат вистината.

Последни вести