fbpx

Данела Арсовска е иста како Мицкоски, молчи за Груевски

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Данела Арсовска цел ден не одговора дали таа е градоначалникот кој комуницирал со Никола Груевски.

Данела е иста како Христијан Мицкоски, таа молчи за Груевски.

Осудениот криминалец во бегство Никола Груевски самиот објави дека е во редовна комуникација со градоначалници од редовите на ВМРО-ДПМНЕ.

Очигледно е дека оваа партија и натаму е контролирана од Будимпешта, очигледно е дека дури и градоначалници му реферираат на Груевски.

ВМРО-ДПМНЕ е партија која не се менува, неработењето и трошењето пари на партиски вработувања од страна на градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ е доказ дека оваа партија нема намера да се помести од режимската матрица.

Последни вести