fbpx

КОНКУРС за учесници на Политичката академија за социјална демократија во 2022 година

Facebook
Twitter
LinkedIn

Прогрес – Институт за социјална демократија, поддржан од Меѓународниот центар „Олоф Палме“ и Фондацијата „Калеви Сорса“ распишуваат: КОНКУРС за учесници на Политичката академија за социјална демократија во 2022 година.

Документите за пријавување треба да се поднесат, најдоцна, до 15 јуни 2022 година на е-пошта: p.academy2022@gmail.com.

Повеќе детали на линкот во прилог.

https://progres.org.mk/activities/single/konkurs-PA-2022

 

Последни вести