fbpx

Цел ден срамен молк на Мицкоски, зошто прифатил Резолуција на ЕПП со ставови на Бугарија?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Цел ден граѓаните се сведоци на срамен молк од Христијан Мицкоски.

Ниту од Мицкоски ниту од Белиот дворец нема никаков одговор околу гласањето на ВМРО-ДПМНЕ за Резолуцијата на ЕПП со ставовите на Бугарија.

Наместо да се крие Христијан Мицкоски да излезе пред граѓаните и да одговори зошто го прави ова?

Зошто дал зелено светло за Резолуција на ЕПП со ставови на Бугарија?

Зошто Мицкоски ја поткопува државата позиција во однос на Бугарија?

Зошто ова и го прави на сопствената земја, на сопствениот народ?

Последни вести