fbpx

Доста беше театар во Собранието, пратениците на ВМРО-ДПМНЕ да се фатат за работа

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Во време на најголема економска и енергетска криза премногу се опструира, се прави вештачка тензија и еден вид театар во македонското Собрание.

Тој избор на опозициската ВМРО-ДПМНЕ покажува дека немаат концепт, не знаат каде тераат и што е многу поважно покажува дека не сакаат да им помогнат на ниту еден начин на граѓаните.

Пратениците се избрани од граѓаните и треба да работат за граѓаните. Собранието треба да биде функционално во интерес на граѓаните.

Доста беше тетар, опструкции, тензии, не поминува тоа и нема никаков ефект. Слики како оние од 27 ми април или оние од 24 декември нема да дозволиме да се повторат.

Редно е пратениците од ВМРО-ДПМНЕ да се фатат за работа.

Последни вести