fbpx

Оливер Спасовски на маалска средба со граѓаните на Крушево

Facebook
Twitter
LinkedIn

Денеска членот на Централниот Одбор на СДСМ, Оливер Спасовски е со граѓаните на Крушево.

Со почеток во 18:30 часот предвидена е маалска средба во Домот на Културата, каде што членот на Централниот Одбор на СДСМ Оливер Спасовски ќе има свое обраќање, ќе разговара со граѓаните и ќе одговара на нивни прашања.

Средбите со граѓаните се дел од активностите на партијата во летниот период, во рамки на новиот систем на делување.

Како што најавивме, тимови на СДСМ на централно и локално ниво, придужувани од партиски носители на функции, советници, нашите градоначалници, директори ќе се сретнат со граѓаните ширум републиката.

 

 

Последни вести