fbpx

Маалски средби со граѓаните на Берово

Facebook
Twitter
LinkedIn

Денеска со почеток во 17.00 часот, членот на Централниот одбор на СДСМ, Горан Сугаревски, придружуван од Звонко Пекевски и Зоран Китанов ќе бидат со граѓаните на Берово.

Предвидена е маалска средба со граѓаните на селото Двориште во Берово, каде Сугаревски ќе разговара со граѓаните а ќе има и свое обраќање.

Потоа, по 18:30 часот, Сугарески ќе биде со граѓаните на Берово.

Средбите со граѓаните се дел од активностите на партијата во летниот период, во рамки на новиот систем на делување.

Како што најавивме, тимови на СДСМ на централно и локално ниво, придужувани од партиски носители на функции, советници, нашите градоначалници, директори ќе се сретнат со граѓаните ширум републиката. 

 

 

Последни вести