fbpx

Осудениот криминалец Никола Груевски го појачува Мицкоски, заедно во одбрана на криминалот на режимот

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Осудениот криминалец Никола Груевски, очигледно незадоволен од учинокот на Христијан Мицкоски, се јави повторно, заедно се ставени во одбрана на криминалот.

Правдата и одговорноста се нивните најголеми кошмари.

Осудениот криминалец Никола Груевски го чека затворска казна и неговото столче во ќелија.

Сите оние што бранат криминал, како Христијан Мицкоски, мора да знаат дека никој нема да се спаси од одговорност. Правда ќе има

Последни вести