fbpx

Мицкоски да каже колкава штета им направи на граѓаните со блокадите во Скопје и да се повлеч

Facebook
Twitter
LinkedIn

Реакција на изјава на Христијан Мицкоски

Мицкоски да каже колкава штета им направи на граѓаните со блокадите во Скопје и да се повлече

Христијан Мицкоски пред граѓаните треба да каже колкава штета им прави секој ден со блокадите на Скопје кои се во негова режија и реализирани од негови соработници.

Колкава е штетата на илјадници граѓани кои наместо со автобус мора да плаќаат такси до своите работни места? Колкава е штетата што граѓани не можат на време да стигнат на прегледи и операции? Колкава е штетата по стопанството затоа што не можат навреме да испорачаат стоки и услуги?

Мицкоски прво нека даде одговор на овие прашања а потоа да се повлече од блокадите со кои се изживува врз граѓаните.

Последни вести