fbpx

Врти-сучи Мицкоски само за тендери, ВМРО-ДПМНЕ нека се фати за работа

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Христијан Мицкоски освен рацете во медот, друго ништо не го интерисира и тоа го потврдува и тој самиот.

Веднаш штом се спомнат тендери поврзани со Град Скопје, Мицкоски е прв, како најупатен, ги знае сите детали, договори, провизии, рабати…

Наместо да лицитира јавно и постојано да зборува само за тендери, Мицкоски да ги седне неговите кадри и да најдат решение за превозот во Скопје.

Нивните кавги за тендери и провизии, нивните раце во мед, скопјани скапо ги плаќаат, една година откако ја презедоа градската власт, Скопје е во хаос, а граѓаните ги трпат штетите од блокадите и неодговорноста на ВМРО-ДПМНЕ.

Последни вести