fbpx

2 години промени во интерес на граѓаните!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Изградивме 480 км патишта и реконструиравме 10 железнички станици и 216 км гасовод.

Децата ширум земјата добиваат 23 нови градинки и 6 нови основни училишта.

Денес го градиме нашето утре. За нашите деца, овде, во нашата земја!

Две години заедно со СДСМ. Две години промени. Две години #ЗборотВажи

 

Последни вести